Ervaringen

Op deze pagina staan enkele ervaringen van cliënten, ouders en medewerkers met PBN.

  Wonen
 • Rene en Jaqueline

  Een ingewikkeld meisje, dat was Sabine toen wij op zoek gingen naar opvang. Ze kon niet zomaar ergens terecht. We hadden ideeën over hoe de opvang moest zijn, maar boven alles moest er een klik zijn. En die was er met Nicole. Vanaf het eerste uur komt Sabine bij PBN. Eerst op zaterdagen, later ook in weekenden en tijdens vakanties. 
  Wat ons zo aanspreekt is de deskundigheid, de betrokkenheid en de flexibiliteit. De kinderen en jongeren vormen met elkaar een leuke groep, en dat is volgens ons te danken aan de wijze waarop de begeleiding leiding geeft. Er worden leuke dingen met hun gedaan, en zo kunnen ze zich op een leuke manier verder ontwikkelen. 
  Het is er kleinschalig, en er is weinig wisseling van medewerkers. Toen we een woonplek zochten voor Sabine, was de keuze snel gemaakt. Sabine woont inmiddels 4 jaar bij PBN, tot volle tevredenheid. Een betere plek kunnen we niet bedenken! 

  René en Jacqueline, ouders van Sabine
  oktober 2015

  Tienerdag
  Logeeropvang
 • Stan Karsten

  logeren2

  "Mijn zoon van 13 gaat er met heel veel plezier heen. En de begeleiding is super niks op aan te merken. Ze hebben een heel gevarieerd aanbod voor de kinderen. Van klein tot groot voor elk wat wils, ga zo door Hugo en Nicole"

  Dagbesteding
Contact