Medewerkers

Wij zijn ontzettend trots op ons team. Hieronder stellen wij ons team graag aan u voor.

Elcke van de Pavert

Elcke website

opleiding: MBO - Persoonlijk Begeleider Gehandicaptenzorg | bij PBN werkzaam sinds: 01-03-2016 | functie: Begeleider B

Even voorstellen, 

Mijn naam is Elcke van de Pavert. In september 2015 ben ik begonnen als stagiaire bij PBNzorg. Ik volgde toen de opleiding persoonlijk begeleider gehandicaptenzorg, in juli 2016 heb ik mijn diploma in ontvangst mogen nemen. Sinds maart 2016 ben ik werkzaam bij PBNzorg waar ik nog steeds met heel veel plezier werk. 

De kleinschaligheid bij PBNzorg zorgt voor een huiselijke sfeer wat ik als zeer prettig ervaar en wat van groot belang is voor de begeleiding en ondersteuning van onze cliënten, op deze manier creëren wij een optimaal ontwikkelingsklimaat.

Het werken op de groep, in het logeerweekend en tijdens een tienerdag/avond zorgt voor afwisseling tijdens het werk wat mij erg aanspreekt. 

Het samen uitzetten en werken aan leerdoelen met de cliënten geeft mij voldoening, ik zie ze opbloeien bij de gemaakte stappen en behaalde leerdoelen. Humor, positiviteit, enthousiasme en eerlijkheid zijn belangrijke eigenschappen die ik in mijn begeleiding toepas. Voor mij staat bovenaan dat cliënten zichzelf kunnen zijn en dat ze een stukje eigen regie kunnen nemen tot zover dit mogelijk is. 

Rianne Nibbeling

Foto Rianne PBN website small

opleiding: HBO - SPH | bij PBN werkzaam sinds: 08-01-2011 | functie: Begeleider A

Hoi!

Ik ben Rianne Nibbeling en werk vanaf 2011 bij PBN-zorg (toen nog Pedagogisch bureau Nicole). Voor de studie HBO Sociaal Pedagogische Hulpverlener kwam ik tijdens de zoektocht naar een leuke stage bij PBN-zorg terecht. Per toeval trof ik PBN in een telefoonboek aan en mocht daar met veel plezier mijn stage lopen. Daarna ben ik er nooit meer weggegaan!

Hoewel PBN-zorg inmiddels wat groter is gegroeid, blijft het een organisatie met een kleinschalig en huiselijk gevoel. Iets wat ik een ontzettend belangrijk vind. In de praktijk merk ik dat cliënten zich snel op hun gemak voelen en zich daardoor op een prettige manier kunnen ontwikkelen. 

Ik vind het als begeleider ontzettend belangrijk dat cliënten plezier hebben in wat ze doen. Daarnaast biedt ik heel graag een luisterend oor en ga ik graag met veel geduld te werk.

Ik heb in de afgelopen jaren gewerkt bij alle verschillende diensten die PBN-zorg te bieden heeft: De woongroep, logeerweekend, tienerweekend en dagopvang. Afwisselend en allemaal erg leuk! Nu gaat daar verandering in komen, want ik krijg de kans om het werken met deze doelgroep te mogen combineren met mijn grote passie voor honden. Vanaf half april ga ik me namelijk met heel veel plezier inzetten voor Buddy, de nieuwe dagbesteding van PBN. Een droom die uitkomt!

In mijn vrije tijd fotografeer ik erg graag en breng ik heel wat uurtjes met mijn hond in het bos door. Ook mag ik graag creatief bezig zijn, ik vind het heerlijk om iets in elkaar te timmeren of iets te verven. 

Joyce van Rossum

Joyce

opleiding: MBO - Medewerker Maatschappelijke Zorg | bij PBN werkzaam sinds: 05-02-2018 | functie: Begeleider A

Hallo daar,

Ook ik wil me graag even voorstellen, Ik ben Joyce van Rossum, ben 20 jaar en ik ben afgestudeerd als Brood/Banketbakker.

Nu zie ik u denken, wat heeft dat met zorg te maken. Ik zal het u uitleggen, ik had namelijk bedacht dat ik 2 passies samen wilde brengen. Het bakken en het werken met mensen met beperkingen.

Maar daarvoor moest ik er eerst achter komen of ik het werk met mensen met beperkingen wel echt leuk zou vinden. En daar was PBNzorg! Ik heb in de zomervakantie vrijwillig stage gelopen. En oh wat vond ik dit leuk. Zodoende ben ik de opleiding MMZ ( Medewerker maatschappelijke zorg) gestart. Het eerste halfjaar heb ik met veel plezier en enthousiasme stage gelopen op de woongroep en de bewoners echt leren kennen met hun vele grapjes en streken. Na een half jaar is mij een BBL plek aangeboden; leren en werken dat leek mij wel wat. Sinds februari ben ik dus het nieuwste lid binnen PBNzorg!

En ik hoop hier nog jaren te zijn met veel plezier, grapjes, mooie veranderingen en behaalde doelen en uiteraard een diploma in vooruitzicht.

Eva Jansen

Eva Canva edited

opleiding: - | bij PBN werkzaam sinds: | functie: Begeleider A

Even voorstellen: Mijn naam is Eva Jansen en ik ben 29 jaar. Ik woon al een aantal jaren samen met mijn vriend in Terborg en in mijn vrije tijd volleybal ik graag. In 2012 heb ik de opleiding Maatschappelijk Werk en Dienstverlening afgerond, waarna ik 6 jaar heb gewerkt op een woonvorm voor mensen met een lichamelijk en/of verstandelijke beperking en een Niet Aangeboren Hersenletsel. Daarna heb ik een half jaar gewerkt als indicatiesteller bij het CIZ. Hier kwam ik erachter dat ik het langdurige contact met mensen en het werken op een groep miste. Toen ik na een eerdere sollicitatie werd benaderd omdat er een plek vrij kwam, hoefde ik niet lang te twijfelen en ben ik vanaf oktober 2019 met veel enthousiasme gestart als begeleider A binnen PBN Zorg. 

Ik heb PBN Zorg leren kennen als een warme, kleinschalige organisatie met een huiselijke sfeer. Door het kleine team van vaste medewerkers zijn de lijntjes onderling kort en wordt de begeleiding zo efficiënt mogelijk ingezet. 

Mijn doel is om voor de bewoners een veilige (woon)omgeving te creëren, waarbinnen zij zich thuis voelen en zich optimaal kunnen ontwikkelen. Dit hoop ik te bereiken door een luisterend oor te bieden, bewoners in hun waarde te laten en ze te ondersteunen bij het behalen van hun doelen.

Contact