Nieuws

Op deze pagina lees je nieuws van clienten, ouders en medewerkers.

Sponsor PBN door online te bestellen - 10/07/2018

Vanaf nu kan iedereen ons sponsoren door online te bestellen bij o.a. Bol.com, AH, Coolblue, Wehkamp, Booking.com en nog vele andere webwinkels. 

Ons eerste (ambitieuze) sponsordoel is de realisatie van een sauna in ons pand voor onze cliënten. Dit mooie doel is door onze bewoners bedacht.

Het werkt heel simpel en kost u verder niets. Wat kunt u doen:

  1. Telkens wanneer u een online aankoop wil doen gaat u eerst naar de website sponsorkliks.com.
  2. U geeft aan wie u wil sponsoren (PBN zorg in dit geval).
  3. U kiest een webwinkel (bijna alle grote aanbieders zijn er te vinden, zoals Expedia, Wehkamp, Bol.com, Thuisbezorgd, Independer, en nog veel meer)
  4. U wordt doorgestuurd naar de website van de aanbieder die u kiest, bijvoorbeeld Bol.com, en u doet uw bestelling zoals u altijd doet.
  5. Een percentage van uw aankoop of een vast bedrag wordt door de winkel waar u uw aankoop deed aan ons geschonken.
  6. Dat was het. Uw aankoop heeft ons gesponsord en heeft u niets gekost.. 

Hieronder ziet u hoeveel onze actie tot nu toe heeft opgehaald. 

Hartelijk dank voor uw steun.

Team PBN Zorg

 

sponsorcliks logo
HKZ certificaat officieel behaald - 15/05/2018

Na maanden hard werken achter de schermen is PBN sinds 15 mei 2018 officieel HKZ gecertificeerd.. :)

Eind maart is de audit geweest en eigenlijk wisten we toen stiekem al wel dat het goed zat. Ondanks dat is het ontzettend fijn dat het sinds vandaag officieel is! Nogmaals een groot compliment voor alle medewerkers binnen PBN. 

Voor iedereen die niet precies weet wat een HKZ keurmerk inhoud:

Een HKZ keurmerk wil eigenlijk zeggen dat een organisatie (wij dus) intern alles op orde heeft en dat er continu gewerkt wordt aan nog betere zorg voor cliënten. Dit wordt 1 keer per jaar getoetst door een onafhankelijke organisatie tijdens een audit. Aan de hand van de bevindingen tijdens de audit wordt het certificaat al dan niet toegekend. Bij ons is dit dus sinds vandaag officieel toegekend. 

2018 05 15 Pedagogisch Bureau Nicole HKZ KO cert K97570.01
KO logo fc.jpg
Geslaagd! - 23/04/2018

Afgelopen weekend is Rianne geslaagd voor het Hondenuitlaatservice (HUS) diploma. Rianne is cum laude geslaagd. Van harte gefeliciteerd Rianne! Binnenkort zal zij haar kennis in de praktijk gaan brengen bij Buddy, de nieuwe dagbestedingsplak van PBN.

Buddy is nog steeds opzoek naar clienten die het leuk vinden om met honden te werken. Lijkt dit je leuk? Meld je dan snel aan via de website of bel met PBN op telefoonnummer 0315-236748.

logo buddy grijs
Welkom Joyce!! - 20/03/2018

Joyce is in februari bij PBN begonnen als leerling begeleider. Zij volgt een BBL traject en zal de aankomende jaren een vast gezicht worden binnen PBN. Joyce is leergierig en super enthousiast. Een prima combinatie om het BBL traject succesvol te doorlopen! Mocht je haar nog niet gezien hebben; hier stelt ze zichzelf alvast aan jullie voor

Joyce
Contact